Împachetări Bruno Vassari - Gama Body Energy (alge marine şi ceai verde)

1. CELLU-SLIM
Tratament corporal şoc împotriva celulitei şi de slăbire intensivă (în pătură termică)
În acest tip de tratament substanţele active din produs stimulează circulaţia sanguină, favorizând eliminarea toxinelor din organism şi activează funcţionarea organismului, mineralizându-l. Noi adăugăm un complex thermo actvi care degradează grăsimile şi pregăteşte pielea pentru o puternică absorbţie a produsului aplicat în următoarea etapă. Numărul de şedinţe este de 2 pe săptămână timp de două luni şi apoi o şedinţă de întreţinere la 15 zile.
Durata: 40-50 minute.

2.BIO-FIRM
Tratament şoc pentru întărire corporală (la rece)
În acest tratament se folosesc măşti de alge marine care transmit prin ţesutul cutanat doar concentratul de oligoelemente din alge, având scopul de a întări epiderma. De obicei şedinţele vor avea loc de două ori pe săptămână timp de două luni, fiind urmate de un tratament de întreţinere la fiecare 15 zile.
Durata: 50 minute.

3.BIO-SLIM
Tratament pentru pierdere în volum şi întărire (în pătură termică)
Cu acest tratament se produce o puternică pierdere în greutate. Acest tratament conţine alge care îmbunătăţesc starea pielii şi ajută la dispariţia pielii ca o "coajă de portocală" în câteva şedinţe.
Durata: 50-60 minute.

4.THERMO-SLIM
Tratament anticelulitic de termosudaţie (în pătură termică)
Prin acest tratament anticelulitic se produce o transpiraţie care va uşura eliminarea de lichide şi toxine prezente în organism. Se efectuează un masaj adecvat care mobilizează depunerile de grăsime, deblocând ţesutul adipos congestiv şi activează circulaţia sângelui.
Durata: 40-50 minute.