Tratamente de electrostimulare

BODY ESCULPTOR 32 ELECTROZI

Beneficii: tonifiere musculară, arderea grăsimilor care duc la o incredibilă scădere în centimetri, creşte metabolismul, circulaţia sanguină şi gradul de oxigenare al zonei respective, scade procentul masei grase din corp şi creşte procentul masei musculare.

Primele efecte vizibile apar de la primele şedinţe, dar după 10-12 şedinţe se poate vorbi de o scădere în centimetri remarcabilă. Tratamentul trebuie urmat sistematic, fără pauză, cu o frecvenţă de minim 2-3 şedinţe pe săptămână şi trebuie susţinut prin urmarea unei diete şi prin consumarea a cel puţin 2 litri de apă zilnic.

Această metodă de slăbire impune şi o dietă destul de riguroasă. În timpul tratamentului se interzice consumul prăjelilor şi al mâncărurilor care conţin grăsimi, gen fast-food sau chipsuri. Fructele şi legumele sunt alimentele de bază.

Contra-indicaţii: persoanele purtătoare de stimulator cardiac sau tije metalice, persoanele cu afecţiuni grave ale inimii, femeile însărcinate sau în zilele de menstruaţie, persoanele suferind de epilepsie, persoanele cu vene şi ulceraţii varicoase, leziuni dermatice, plăgi deschise, cu boli ale aparatului genital, boli de piele, probleme ale tiroidei (în special hipertiroidia), steriletul (dacă este confecţionat din material metalic), persoanele diabetice, persoanele cu tensiune arterială ridicată, persoanele suferinde de astm.