Împachetări Bruno Vassari - Gama Kianty Spa (Vinoterapie) / alge marine şi polifenoli din struguri

1. VITIS TREATMENT
Tratament de împachetare pentru celulita cu retenţie de apă (în pătură termică) - tratament specific pentru celulita asociată cu retenţia de apă. Este un tratament de drenare şi antioxidant datorită conţinutului ridicat de alge marine şi polifenoli.
Durata: 50-60 minute.

2.TOSCANA PACK TREATMENT
Tratament pentru celulita dură şi compactă (în pătură termică) - tratament specific pentru persoanele cu celulită compactă şi dură. Această celulită are o consistenţă aspră la atingere, cu noduli care înăspresc epiderma.
Durata: 50-60 minute.

3.DRAINING BASILICATA TREATMENT
Tratament de drenaj limfatic (la rece) - tratament specific recomandat persoanelor care au probleme cu retenţia de apă, circulaţia şi vascularizarea picioarelor. Simptomele acestor probleme sunt: oboseală, greutate şi picioare umflate.
Durata: 50-60 minute.

4.TRATAMENT MOUSSE DI MARE ALL UVA
Tratament la rece potrivit pentru celulita aspră, caracterizată de "coaja de portocală" cu consistenţă aspră. Este recomandat în special persoanelor cu probleme de circulaţie cărora nu le este recomandată căldura. Acest tratament este recomandat şi pentru durerile de spate. Efectul termal şi micromasajul de la spuma mousse di mare all uva lasă o senzaţie plăcută de relaxare, îndepărtând stresul, durerea şi lăsând o senzaţie de confort.
Durata: 50-60 minute.

5.VITE VITALITY
Tratament anticelulitic, de slăbire, remodelare şi creştere a fermităţii pielii (rece+cald)
. Este un tratament tonifiant remodelator şi anticelulitic. În acest tratament, beneficiile se unesc cu filosofia SPA, ducând la relaxarea maximă a simţurilor noastre. Acest tratament este compus din 6 produse, 3 dintre ele fiind noua descoperire Bruno Vassari în lupta împotriva celulitei şi a distrugerii ţesutului adipos: peeling cu efect de autoîncălzire, ser intensiv, mască plastifiantă bazată pe extract de struguri.
Durata: 50-60 minute.