Masaj

DSC_2498 (Medium)

PROGRAM MASAJ

luni
marţi
miercuri
joi
vineri
sâmbătă
duminică
11-21
11-21
11-21

TARIFE GENERALE MASAJ:

Procedura
Durata
Preţ
Masaj anticelulitic
50 min
45 RON
Masaj SUEDEZ ( relaxare)
30 min
50 min
25 RON
35 RON
Masaj CHAKRA STONE
60 min
60 RON
Masaj DEEP TISSUE
50 min
40 RON
DRENAJ LIMFATIC
60 min
50 RON
Masaj DECONTRACTURANT
50 min
40 RON
 Masaj BALINEZ
50 min  50 RON
Masaj SENSES CANDLE
70 min
55 RON
 Masaj FACIAL si CAPILAR
 30 min  30 RON
SCRUB CORPORAL
80 min
65 RON
 ÎMPACHETARE cu ALGE MARINE
 90 min  85 RON
REFLEXOTERAPIE facială sau plantară
50 min
40 RON
 

 

PACHETE MASAJ

Pachet anticelulitic:
4 şedinţe – 165 Ron / 8 şedinţe – 300 Ron

Pachet relaxare 50 min:
4 şedinţe – 125 Ron / 8 şedinţe – 240 Ron

Pachet relaxare 30 min:
4 şedinţe – 90 Ron / 8 şedinţe – 340 Ron

Pachet drenaj limfatic:
4 şedinţe – 180 Ron / 8 şedinţe – 340 Ron

Pachet decontracturant:
4 şedinţe – 135 Ron

Pachet anticelulitic + drenaj limfatic:
– 4 şedinţe – 170 Ron
(2 şed. Drenaj limfatic + 2 şed. Anticelulitic)
– 8 şedinţe – 320 Ron
(4 şed. Drenaj limfatic + 4 şed. Anticelulitic)

PACHET ANTISTRES 190 RON
– 2 masaje relaxare 50 min
– 1 masaj CHAKRA STONE 60 min
– 1 masaj SENSES CANDLE 70 min
– 1 masaj FACIAL SI CAPLILAR 30 min

PACHET ANTICELULITIC 200 RON
– 1 impachetare alge marine 90 min
– 1 masaj anticelulitic 50 min
– 2 masaje drenaj limfatic 60 min

PACHET NO MUSCLE PAIN 170 RON
– 2 masaje DECONTRACTURANTE 50 min
– 1 masaj CHAKRA STONE 60 min
– 1 masaj BALINEZ 50 min

Hidromasaj si impachetare cu alge marine
110 min 95 RON

Hidromasaj si scrub corporal cu miere/ ciocolata
100 min 75 RON

DESCRIERE PROCEDEE DE MASAJ:

MASAJ ANTICELULITIC: Principalul beneficiu al masajului anticelulitic este imbunatatirea circulatiei sanguine, ceea ce conduce la reducerea si eliminarea depunerilor grase in timp. Presiunea directa si miscarile circulare elibereaza tensiunea locala de la nivelul muchilor, facilitand buna trecere a fluxului sanguin.

DRENAJ LIMFATIC: Drenajul limfatic este un masaj uşor, combinat cu aplicarea presiunii uşoare asupra ganglionilor limfatici, puncte cheie din organism, unde se adună toxine pentru a fi drenate în sistemul circulator limfatic. Ganglionii limfatici se găsesc în regiunea gâtului, a sânilor, abdomenului, în zona inghinală şi a genunchilor. Drenajul limfatic asigură o curăţire şi o regenerare profundă a organismului, de aceea, îl recomandă în completarea regimurilor de detoxifiere  pentru un rezultat optim. Tot prin drenajul limfatic se stimulează eliminarea apei stagnante din organism şi se ameliorează aspectul de coajă de portocală a pielii.

CHAKRA STONE: Poate fi un masaj de relaxare sau decontracturant; cel mai eficient masaj pentru durerea de spate şi contracturii musculare, fiind o  combinaţie de aromaterapie şi pietre vulcanice, relaxeaza profund ţesutul, elimină durerea musculară şi balansează nivelul energetic al corpului.

SENSES CANDLE: Spre deosebire de alte lumanari traditionale acestea nu contin deloc parafina. In schimb, contin ulei de soia si de cacao care se topesc la o temperatura mult mai mica decat lumanarile decorative. Cand aceasta ajunge la temperatura optima, ceara se transforma intr-un ulei fin, care nefiind prea incins, este perfect pentru realizarea unui masaj. Dupa masaj pielea ramane fina, hidratata si usor parfumata.

MASAJUL DECONTRACTURANT: prin manevrele si tehnicile specifice folosite reuseste sa relaxeze si sa detensioneze musculatura contractuata. Abordand manevre usoare, relaxante, masajul determina decontracturarea musculaturii prin efectele de activare a circulatiei sangelui in capilare si in venele superficiale, producand efectul de hiperemie, de incalzire si de inrosire al pielii. Masajul terapeutic, folosit in scopul reducerii durerilor, este calmant si miorealxant, cu manevrele executate usor si lent, linistitor, neinsotite de presiuni. Aceasta terapie vizeaza relaxarea musculara, concomitent cu inducerea unui efect antalgic. Masajul, adaptat in functie de sensibilitatea regiunii respective afectate, constituie o procedura importanta in reducerea durerilor. Masajul decontracturant are si alte beneficii importante: combate oboseala accelerand refacerea muschilor obositi, crestere rezistenta musculara la efort precum si viteaza de refacere a organismului dupa efort.

MASAJUL BALINEZ Originar din Bali, asa cum o arata si numele sau, masajul balinez este un cocktail relaxant, alcatuit din diferite tehnici de masaj asiatic. Mesajul balinez rezulta dintr-un masaj indian, indonezian, chinezesc si din tehnicile medicinei traditionale ayurvedice. El este o compozitie armonioasa de masaj energetic si de modelaj delicat pentru a-i oferi celui care beneficiaza de el un moment unic de relaxare si placere.Obiectivul unei sedinte de masaj balinez este sa stimuleze punctele energetice ale corpului nostru. Odata activate, aceste puncte favorizeaza circulatia sangelui si activeaza sistemul imunitar al  organismului. Ca toate masajele de provenienta asiatica, si masajul balinez este bazat pe elementele naturale care compun universul: apa, focul si aerul. Aceste trei elemente sunt apoi impartite pe intreg corpul, iar masajul balinez actioneaza asupra a trei sisteme: sistemul nervos, sistemul hormonal si sistemul digestiv. Tratarea acestor trei sisteme este o sursa de echilibru pentru pacient.

IMPACHETAREA CU ALGE elimina toxinele, hidrateaza si relaxeaza pielea. Prin iodul pe care il contin algele, impachetarile au si un efect de slabire si reducere a stratului de celulita. Corpul este uns cu un strat subtire de pasta de alge calda, combinata cu uleiuri esentiale, si apoi impachetat in celofan izolant pentru a fi favorizata vasodilatatia astfel inact componentii miraculosi din alge sa patrunda in organism. Beneficii: eliminarea surplusului de apa, detoxifierea organismului, arderea grasimilor (activata de o sursa de caldura), redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii, favorizeaza schimburile metabolice, sunt inzestrate cu efecte antireumatismale, remineralizante, stimulante ale circulatiei sanguine, hidrateaza in profunzime.

REFLEXOTERAPIE FACIALA SAU PLANTARA Reflexoterapia este metoda prin care se realizeaza cresterea aferentelor senzitivo-senzoriale catre maduva, prin intermediul unor manevre mecanice. Aceasta metoda se bazeaza pe prelucrarea mecanica a unor puncte reflexe, ce are ca efect stimularea si imbunatatirea unor functii la nivelul intregii structuri fizice si psihice.

SCRUBUL CORPORAL, la fel ca şi cel facial, se înscrie în gama terapiilor de întreţinere corporală, având ca scop exfolierea mecanică şi pregătirea pielii pentru o hidratare mai intensă. Îndepărtarea celulelor moarte şi a impurităţilor de pe corp sporeşte efectul cremelor aplicate ulterior, fie că este vorba de creme  hidratante, creme anticelulitice sau uleiuri de masaj.