Regulament piscina

 660x215pool3
 1. Este interzis accesul in complex al persoanelor aflate sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, cu aspect respingător sau în haine murdare .
 2. Este interzis accesul in piscina al persoanelor cu plagi deschise, dermite, dermatoze sau boli transmisibile – unitatea îşi rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care prezintă afecţiuni ale pielii, în piscină.
 3. Afectiunile de sanatate ascunse, nedeclarate, exonereaza AQUARIUS CENTER de orice responsabilitate.
 4. Accesul  în piscină se va face după efectuarea unui duş de prespălare pentru înlăturarea substanţelor acide de pe corp (provenite din procesul natural de transpiraţie).
 5. Intrarea în piscină se face numai  în costum de baie; nu este permisă intrarea în apă in tinuta de strada. Persoanele care nu respecta aceasta regula vor fi evacuate din piscina .
 6. Nu este permis in complex accesul cu animale de companie .
 7. Au acces in piscina doar persoanele care au platit contravaloarea tarifului de intrare aferent acestui serviciu – cei care in urma unei verificari efectuate  de catre  personalul autorizat  nu pot justifica efectuarea acestei plati (bratara,etc ) vor fi evacuati din incinta complexului .
 8. Este interzis consumul băuturilor alcoolice  si al alimentelor de orice fel in bazin sau in jurul bazinului.
 9. Nu sunt permise alergările şi jocurile imprudente pe marginea bazinului. Se interzice împingerea în apă a persoanelor aflate  pe marginea bazinului. Nu ne asumăm răspunderea asupra unor eventuale accidente sau probleme de sănătate cauzate din aceste motive.
 10. Se interzice cu desăvârşire să se urineze în apa piscinei!  Reactivii din apă vor indica persoana care face acest lucru şi acesteia i se va imputa schimbarea apei piscinei precum şi despăgubirea celorlalţi clienţi prezenţi la piscină.
 11. Se interzice accesul în incinta complexului SPA cu gumă de mestecat.
 12. Pentru persoanele cu parul lung recomandam folosirea castilor
 13. Este interzisa folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cât şi un comportament care să  afecteze  confortul si  integritatea fizica a clientilor  si a personalului complexului Aquarius.
 14. Este interzis fumatul in incinta complexului SPA.
 15. Copiii sub 7 ani au acces in piscina  numai însoţiţi şi supravegheaţi de părinti! Este strict interzis accesul minorilor in bazine neinsotiti sau nesupravegheati.
 16. In incintă complexului este obligatorie păstrarea curăţeniei şi respectarea normelor igienico-sanitare.
 17. Vă rugăm să respectaţi personalul şi să nu deterioraţi bunurile complexului: mobilier, aparatura, instalaţiile igienico-sanitare. Deteriorarea bunurilor complexului atrage de la sine imputarea acestora persoanelor care au cauzat acest lucru.
 18. Orice tip de abonament este valabil o luna de la data achitarii. In cazuri exceptionale se poate prelungi cu maxim 7 zile calendaristice valabilitatea acestuia, cu instiintarea receptiei clubului la inceputul perioadei de intrerupere. Daca nu se instiinteaza receptia la inceputul perioadei de intrerupere nu se poate face prelungirea abonamentului.
 19. Este interzisa filmarea si fotografierea fara o conventie speciala cu administratia clubului.
 20. Nu raspundem de lucrurile personale/ obiectele de valoare lasate in vestiar cat si de cele uitate sau pierdute.
 21. Persoanele care incalca prezentul regulament, vor fi evacuate, iar in cazul repetarii indisciplinei, nu vor mai avea acces in incinta complexului.
 22. Nerespectarea obligatiilor precizate mai sus conduce la aplicarea de avertismente si sanctiuni, dupa cum urmeaza:
  1. la incalcarea regulilor de igiena prevazute, clientul va fi avertizat verbal  urmand ca incalcarea repetata a regulilor sa conduca la anularea abonamentului si interzicerea accesului in incinta complexului;
  2. sanctiunile de mai sus se aplica si pentru nerespectarea ordinei si curateniei in incinta;
  3. la producerea de pagube sau exploatarea defectuasa a bunurilor din dotare, persoanele stabilite vinovate vor suporta integral paguba produsa.
 23. Refuzul de a suporta pagubele produse prin utilizarea defectuoasa, producerea de distrugeri a dotarilor, echipamentelor, spatiilor sau oricaror alte bunuri puse la dispozitie, atrage dupa sine consecintele prevazute de reglementarile si legislatia in vigoare.
 24. Managerul complexului AQUARIUS  nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespectarea prezentului Regulament de catre clienti si nu va acorda despagubiri morale sau financiare in cazul producerii de accidente, pagube morale sau materiale.
 25. Orice litigiu sau neintelegere va fi rezolvata pe cale amiabila intre parti, iar in cazul nerezolvarii acestora, litigiile vor fi solutionate in instanta.

CONTRAINDICATII:
Persoanelor care prezinta una sau mai multe boli din cele enumerate mai jos le este interzis sa intre in piscine publice, bazine de inot, bai comunale, dusuri comune.
Alergii cunoscute la clor si compusii lui
Boli alergice altele decat cele la clor
Conjunctivita sau cheratita cronica
Boli cronice ale cailor respiratorii superioare
Bronhopneumopatii cronice inclusiv astm bronsic
Dermatoze/alte boli ale pielii
Anemie
Epilepsie
Afectiuni psihice
Afectiuni neurologice
Boli infecto-contagioase in evolutie (inclusiv strare de purtator pana la sterilizare)
Tuberculoza
Infectii cu E. Coli, Giardioza, Shigella, Salmonella, Vibrio
Hepatita A
Plagi deschise

Totodata este interzis accesul in piscina persoanelor care au consumat bauturi alcoolice si/ sau substante halucinogene.