Saunele Aquarius

Complexul Aquarius are în dotare patru saune, astfel:
– saună uscată, cu capacitatea maximă de 10 locuri
– saună cu sare (salină), cu capacitatea maximă de 6 locuri
– saună umedă, cu capacitatea maximă de 8 locuri
– saună cu infraroșu, cu capacitatea maximă de 3 locuri

REGULAMENT SAUNĂ

Pentru a profita de o saună cât mai agreabilă și mai sigură, vă rugăm să urmați îndeaproape regulile de folosire a acestora.
– Saunele sunt destinate persoanelor peste 16 ani, copii sub 16 ani nu pot folosi sauna;
– Din respect pentru ceilalți oaspeți, cât și pentru propria protecție, cei care folosesc sauna sunt rugați să se așeze pe prosop pentru a evita contactul corpului transpirat cu băncile de lemn; nu recomandăm costumul de baie din fibre sintetice; folosiți lenjerie de bumbac, în lipsa acesteia un prosop în jurul taliei  este obligatoriu. Fiecare client are la dispoziție 2 prosoape: unul pentru a se așeza pe el în saună și unul pentru uscare după duș sau piscină.
– Papucii și  halatele se vor lăsa afară, la intrarea în saune
– Sauna este un dispozitiv electric; de aceea vă rugăm să nu puneți apă peste pietre, ziare sau orice alt material inflamabil
– Expunerea prelungită în saună poate cauza greață, amețeli și leșin. Timpul rezonabil de folosire a saunei este de 10 minute și se recomandă a nu se depăși 20 minute.
– Persoanele cu una din oricare din următoarele probleme de sănătate nu au voie să folosească sauna:
Femeile însărcinate/ pe timpul menstruației/ în stări de febra/ Tensiune arterială mică sau mare/ Afecțiuni cardiovasculare sau bronhopulmonare severe/ Sub influența  băuturilor alcoolice, Anticoagulantelor, Antihistaminicelor, Vasoconstrictorilor, Vasodilatatorilor, Stimulantelor, Narcoticelor sau a Tranchilizantelor
– Persoanele care simt amețeala sau leșin trebuie să părăsească sauna imediat.
– Toate bijuteriile din metal (aur, argint, etc.) trebuie scoase înainte de a intra în saună
– Daca purtați lentile de contact, acestea trebuie scoase înainte de a intra în saună
– Pentru o igienă corectă, dușul este obligatoriu înainte, după și între saune. După ce v-ați uscat, puteți intra în saună.
– Dacă folosiți piscina alternativ cu sauna,  faceți duș înainte ori de câte ori intrați în piscină.
– După fiecare intrare în saună, răcoriți-vă la unul din dușurile din vecinătatea saunelor, pentru a readuce temperatura corpului la parametrii normali și pentru a vă pune sângele în mișcare.
– Între saune se recomandă câteva momente de realaxare (10-15 min) după fiecare intrare. Intrarea în saune poate fi repetată de 2 ori.
– Hidratarea este foarte importantă: saunele vă vor face să transpirați, deci veți pierde multă apă. Vă recomandăm să beți apă înainte de a intra în saune și mai ales după ieșirea din acestea.

Vă  rugăm să urmați indicațiile întregului personal! Vă  mulțumim!